Κάθε εικόνα δημιουργείται με αγάπη και τον δέοντα σεβασμό σε «πνευματικό περιβάλλον» και είναι έτοιμη να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίον προορίζεται. Επιβλητικά τέλειες, εμπνέουν σεβασμό και είναι ιδανικές για προσευχή και επικοινωνία με το Θείο.

 
HOME Άγιοι Αγίες "Άγνωστες" Αγίες "Άγνωστοι" Άγιοι Καντήλια κουτιά Wood blocks Επικοινωνία
Χριστός Θεοτόκος Άγγελοι Σπάνιες Εικόνες Ξύλινοι Σταυροί Ρήσεις... Προσευχές... Εικόνες με ιστορία, θρύλοι...

ΠΛΗΡΩΜΗ

1. Πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος από τα ΕΛΤΑ με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας (Παραλαβή από εσάς από το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ). Το τελικό ποσό που θα πληρώσετε στα ΕΛΤΑ περιλαμβάνει: 1. Την αξία της εικόνας με την κατά περίπτωση ΈΚΠΤΩΣΗ, 2. Έξοδα Αντικαταβολής και μεταφορικά (περίπου 4-5 ευρώ).

2. Πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος από υπηρεσία ταχυμεταφορών με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας (Παράδοση στο σπίτι σας). Το τελικό ποσό που θα πληρώσετε περιλαμβάνει: 1. Την αξία της εικόνας με την κατά περίπτωση ΈΚΠΤΩΣΗ, 2. Έξοδα υπηρεσίας ταχυμεταφοράς, περίπου 4-5 ευρώ)

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   (ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ και ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ) Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά 6942047988, με e-mail: info@christianarticons

30% έκπτωση για κάθε τηλεφωνική παραγγελία Επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλετε μειλ να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για την ποιότητα των εικόνων μας, να βρούμε την εικόνα που σας ενδιαφέρει και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτησή σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟ -ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

 

 

Ποιος γιορτάζει;
 
 

Οι Ξύλινοι σταυροί είναι χειροποίητοι και δεν υπάρχουν σε στόκ. Κάθε ξύλινος Σταυρός δημιουργείται κατόπιν παραγγελίας (με τον κωδικό του)  και διατίθενται στο κοινό σε τιμές εργαστηρίου.

6942047988, info@christianarticons.com