Κάθε εικόνα δημιουργείται με αγάπη και τον δέοντα σεβασμό σε «πνευματικό περιβάλλον» και είναι έτοιμη να επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίον προορίζεται. Επιβλητικά τέλειες, εμπνέουν σεβασμό και είναι ιδανικές για προσευχή και επικοινωνία με το Θείο.

 
HOME Άγιοι Αγίες "Άγνωστες" Αγίες "Άγνωστοι" Άγιοι Καντήλια κουτιά Wood blocks Επικοινωνία
Χριστός Θεοτόκος Άγγελοι Σπάνιες Εικόνες Ξύλινοι Σταυροί Ρήσεις... Προσευχές... Εικόνες με ιστορία, θρύλοι...

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - έξοδα αποστολής;

1. Πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος από τα ΕΛΤΑ με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας (Παραλαβή από εσάς από το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ). Το τελικό ποσό που θα πληρώσετε στα ΕΛΤΑ περιλαμβάνει: 1. Την αξία της εικόνας με την κατά περίπτωση ΈΚΠΤΩΣΗ, 2. Έξοδα Αντικαταβολής και μεταφορικά (περίπου 4-5 ευρώ).

2. Πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος από υπηρεσία ταχυμεταφορών με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας (Παράδοση στο σπίτι σας). Το τελικό ποσό που θα πληρώσετε περιλαμβάνει: 1. Την αξία της εικόνας με την κατά περίπτωση ΈΚΠΤΩΣΗ, 2. Έξοδα υπηρεσίας ταχυμεταφοράς, περίπου 4-5 ευρώ)

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε. Η επιστροφή γίνεται χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής και αποστολής των καινούριων προϊόντων. Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί αποστολή e-mail στο info@christianarticons.com είτε τηλεφωνική επικοινωνία στο 6942047988

 

Ποιος γιορτάζει;
 
 

Οι Ξύλινοι σταυροί είναι χειροποίητοι και δεν υπάρχουν σε στόκ. Κάθε ξύλινος Σταυρός δημιουργείται κατόπιν παραγγελίας (με τον κωδικό του)  και διατίθενται στο κοινό σε τιμές εργαστηρίου.

6942047988, info@christianarticons.com