HOME Άγιοι Αγίες "Άγνωστες" Αγίες "Άγνωστοι" Άγιοι Καντήλια κουτιά ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Επικοινωνία
Χριστός Θεοτόκος Άγγελοι Tags - Ευρετήριο εικόνων Ξύλινοι Σταυροί Μοναστηριακές εικόνες Εικόνες με ιστορία, θρύλοι...
 
Όχι εκ του κόσμου τούτου!
Έρευνα, μελέτη, διάσωση, αποκατάσταση, ταξινόμηση και συλλογή έργων τέχνης και εικόνων αγίων της θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
 Oι εικόνες που βλέπετε δεν είναι βιομηχανικό προϊόν και δεν υπάρχουν σε stock. Κάθε μια δημιουργείται στο χέρι, κατόπιν παραγγελίας.
ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Προσευχή 1 ..... ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Προσευχή 3 .....
   
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ

Η ομορφιά της εικόνας είναι πνευματική. Οι εικόνες καθαγιάζουν τις αισθήσεις μας,  όταν το βλέμμα πέφτει επάνω τους. Οι εικόνες έχουν δημιουργηθεί με αποκλειστικό σκοπό να προσφέρουν πρόσβαση μέσα από την πύλη του ορατού στο μυστήριο του αοράτου. Οι εικόνες μας οδηγούν δια της προσευχής κοντά στο Θεό. Αμέτρητες ιστορίες μιλούν για θαύματα μέσω των εικόνων. Πιστοί χριστιανοί σε όλο τον κόσμο, σπεύδουν στα ιερά προσκυνήματα για να δουν και να προσκυνήσουν θαυματουργές εικόνες. Η 7η οικουμενική σύνοδος αποσαφήνισε την αξία των εικόνων ως μέσο της αποκάλυψης του θεού όπως και το Ευαγγέλιο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΕΙΚΟΝΩΝ

Ξύλινες Εικόνες IC XC
Ξύλινες Εικόνες Παναγίας Θεοτόκου
 
Αγίες.  Ξύλινες Εικόνες
 
΄Ξύλινες Εικόνες Αγίων
 
Ξύλινες Εικόνες Αγίων
Είναι και αυτοί Άγιοι!
Ο Βίος τους....
ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ SANTACRUZ ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ
Άγνωστες ΑΓΙΕΣ...
ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ 1 ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΡΦΑΝΩΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΘΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ 1
Ξύλινες Εικόνες Αρχαγγέλων...
 
 
Μοναστηριακές εικόνες...
Ένα ταξίδι στις εικόνες, στη μνήμη, στα βάθη των αιώνων, στις μαρτυρικές μονές, στους πατέρες και τους αγιογράφους, στις ξύλινες αυθεντικές χειροποίητες, μεγαλοπρεπείς εικόνες των μοναστηριών..., όταν η ολοκλήρωση κάθε εικόνας αποτελούσε γεγονός και επιβεβαίωση της παρουσίας της θείας χάρης στο δημιουργό της..., όταν κάθε εικόνα ήταν πηγή πίστης, δύναμης και θαυμάτων..
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: οι εικόνες δεν είναι κινέζικες. Δεν είναι βιομηχανικό προϊόν. Δημιουργούνται μία - μία στο χέρι, με πολλά στάδια επεξεργασίας του ξύλου και των χρωμάτων 

 

Orthodox Church Supplies, Orthodox Icons, Christian Gifts, Special Icons and Religious Items, Byzantine Icons, Christian Handmade Items, Christian Gifts, Christian Books, Christian Music, Orthodox Saints Orthodox Icons, Christ icons, Theotokos icons, Saint icons, Classic Christian Icons... 


Οι τρεις τάξεις της χάριτος (Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστού) Σε τρεις τάξεις διαιρείται η χάρις: Καθαρτική, φωτιστική, τελειωτική. Σε τρεις και η ζωή μας: Κατά φύσιν, υπέρ φύσιν, παρά φύσιν. Σε αυτές τις τρεις τάξεις ανέρχεται και κατέρχεται. Τρία είναι και τα μεγάλα χαρίσματα, που λαμβάνει: Θεωρία, αγάπη, απάθεια. Λοιπόν στην “πράξιν” συνεργεί χάρις καθαρτική, η οποία βοηθά στην κάθαρση. Και κάθε ένας, που μετανόησε, η χάρις είναι που τον προτρέπει στη μετάνοια. Και όσα κάνει της χάριτος είναι, αν και δεν το γνωρίζει αυτός που την έχει, όμως αυτή τον τροφοδοτεί και τον οδηγεί. Και ανάλογα με την προκοπή του, ανέρχεται ή κατέρχεται ή μένει στην ιδία κατάσταση.

"Ο Θεός ποτέ δεν εγκαταλείπει τα τέκνα του, αλλά το αντίθετο, ο άνθρωπος με τις πράξεις, 
τις ενέργειες και τις επιθυμίες του απομακρύνεται αυτοβούλως από το Θεό, με αποτέλεσμα να τον εγκαταλείπει η Χάρις του Θεού"
 
 
 
 
 
     
 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ

CHRISTIAN ART ICONS  

Έδρα: Καλύβια,  Μαζέϊκα

Καλάβρυτα Αχαΐας

 6942047988

 info@christianarticons.com

Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά 6942047988, με e-mail: info@christianarticons.com

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ

 
 «Εσείς τι θέλετε να είσθε; Κρέας ή κιμάς; Οι ξένοι θέλουν να μας κάνουν κιμά, ενώ το κρέας είναι στέρεο πράγμα». (29 Οκτωβρίου 2002).
 

 
 
 

ΕΙΚΟΝΕΣ ως ΔΩΡΟ

Ένα δώρο που συνοδεύει αισθήματα, ευγνωμοσύνης, ειλικρινούς φιλίας, αγάπης, ευχές για υγεία, ευτυχία, θεία προστασία...

Η εικόνα εκτός από μέσο προσευχής μπορεί να προσφερθεί ακόμη ως  επιχειρηματικό δώρο, ως τουριστικό δώρο, ως σουβενίρ λαϊκής θρησκευτικής τέχνης, αλλά και ως θρησκευτική διακόσμηση στο σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα κλπ.

Αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε την εικόνα - δώρο της επιλογής σας στον παραλήπτη, τον χώρο και τον χρόνο που θα μας υποδείξετε.

 
 
OLD ICONS GALLERY
Ξεφυλλίστε παλιές εικόνες και αγιογραφίες, της Θεοτόκου, Ιησού, Αγίων, Αρχαγγέλων κλπ
 
 
HOME Άγιοι Αγίες "Άγνωστες" Αγίες "Άγνωστοι" Άγιοι Καντήλια κουτιά ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Επικοινωνία
Χριστός Θεοτόκος Άγγελοι Σπάνιες Εικόνες Ξύλινοι Σταυροί Μοναστηριακές εικόνες Εικόνες με ιστορία, θρύλοι...